1

Welkom bij Relaqs Schoenen

Over ons

Bij Relaqs vind je dames- en herenschoenen die niet enkel voldoen aan uiterst strikte kwaliteitsnormen, maar er tegelijk fantastisch uitzien en perfect comfort bieden! Geniet hier van een ruime keuze aan schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Dit zijn maar enkele van de talrijke mogelijkheden die jouw dagelijkse comfort merkbaar kunnen vergroten! Voor vragen of vrijblijvend advies zijn jullie steeds welkom! Ook kan dit terwijl je geniet van een lekker kopje in onze koffiehoek!

Heb je online jouw favoriete paar schoenen gezien? Spring dan vlug even binnen, parkeren doe je bij ons voor de deur en dat is alvast één zorg minder. Lukt het toch niet om meteen langs te komen? Je kan je favoriete paar online bestellen en wij leveren het vanaf 99€ gratis bij je thuis! Ook de terugzending is helemaal gratis!

Je vindt bij Relaqs trouwens heel wat meer dan alleen maar schoenen: een stijlvolle handtas, een betrouwbare reiskoffer of gewoon dat perfecte accessoire dat je outfit compleet maakt… Onze leuze is niet voor niets: “meer dan zomaar een schoenwinkel”.

DSC04195.jpg
DSC04213.jpg

Nieuwsbrief

Ontvang de laatste trends en tips nu in je mailbox!