1

Ga voor een reiskoffer van Samsonite die bij jou en jouw bestemming past

ReiskofferSamsonite.jpg

Samsonite brengt reiskoffers op de markt voor alle mogelijke bestemmingen. Misschien ben je op zoek naar een handige handbagage koffer, een ultra lichtgewicht koffer, of een reiskoffer met wieltjes? Bij Samsonite vind je het allemaal. Ook voor kinderen biedt Samsonite een ruim aanbod aan reiskoffers aan, helemaal op maat van jouw kleintje.

Wie kent de reiskoffers van Samsonite niet?

Al meer dan 100 jaar is Samsonite een gevestigde waarde op gebied van reiskoffers. Samsonite is een gerenommeerde naam en onder reizigers heel geliefd. Met puur vakmanschap gecombineerd met het investeren in innovatieve technieken weet het bedrijf haar sterke marktspositie steeds verder te verstevigen. Zo brengt Samsonite reiskoffers die steeds lichter en tegelijk sterker zijn, wat het gebruik in de praktijk alleen maar ten goede komt. Het merk Samsonite is dan ook uitgegroeid tot een echt begrip in de reiswereld en wordt internationaal gewaardeerd door haar kwaliteiten.

Joepie, tijd voor de reiskoffers van Samsonite

Reiskoffers van Samsonite zijn zowel uiterst praktisch als hoogkwalitatief en bovendien steeds voorzien van een mooi design. De handige reiskoffers van Samsonite worden getypeerd door hun talrijke knappe opbergmogelijkheden. Gemaakt van enkel de beste materialen zijn de reiskoffers van Samsonite ook bijzonder duurzaam. Met Samsonite haal je een echt kwalitatieve reiskoffer die voldoet aan de huidige luchtvaartnormen. Zo wordt het steeds een plezier om je koffers te pakken.

Ruime keuze aan reiskoffers van Samsonite

Ben je op zoek naar een Samsonite S’Cure, Samsonite Uplite, Samsonite Spark of de Base Boost? Welk model heeft jouw voorkeur? Bij Relaqs vind je alle populaire modellen aan reiskoffers van Samsonite. Bij reiskoffers van Samsonite heb je ook keuze tussen spinners of trolleys. Het grote verschil hierbij is dat spinners wendbaarder zijn en trolleys beter voor op oneffen terrein. Reiskoffers van Samsonite vind je in allerlei modellen, afmetingen en kleuren. Weet je al welke kleur reiskoffer jij wil? Verder is er onder meer nog keuze aan sloten, inhoud en gewicht. Zo is er vast voor elk wat wils.

Een reiskoffer van Samsonite voor elk reistype

Wanneer je op zoek gaat naar de beste reiskoffer voor jou, is het vooral van belang om rekening te houden met jouw reisgedrag. Wanneer je vooral kleine citytrips en korte zakenreizen maakt, is het aan te raden om eerder te kiezen voor een handbagage koffer. Wil je de reiskoffer net eerder gebruiken voor grote lange reizen of sportieve reizen waarbij je veel voorzieningen meeneemt, dan kan een grote stevige XL reiskoffer of comfortabele handige rugzak net eerder aan te raden zijn. Welke reiskoffer van Samsonite je best kiest, hangt van verschillende factoren af. Heb je een korte romantische stedentrip in het verschiet, of ligt een lange skireis op jouw te wachten, ga je éénmalig naar een zonnig oord of moet je regelmatig op korte businesstrip? Allemaal zaken om rekening mee te houden dus als je een nieuwe reiskoffer gaat aanschaffen. Maar ongeacht wat je plannen ook zijn en welke trip je in het vooruitzicht hebt, met een reiskoffer van Samsonite zit je zeker altijd goed. De reiskoffers van Samsonite houden rekening met al je reisnoden. En of je nu op zoek bent naar praktische koffers met wielen of koffers met voldoende ruimte voor een grote vakantie met het hele gezin, Samsonite biedt het echt allemaal.

De nieuwste collectie reiskoffers van Samsonite

Ben je op zoek naar een goede reiskoffer van Samsonite? Neem dan zeker een kijkje in het ruime en kwalitatieve aanbod bij Relaqs. Relaqs brengt een ruime collectie aan reiskoffers van Samsonite zodat je keuze hebt aan verschillende formaten en kleuren. Ontdek ze allemaal bij Relaqs, zowel in onze winkel als in onze webshop. Met ons ruime assortiment aan verschillende soorten modellen, vind je altijd wel een geschikte koffer van Samsonite. Bij Relaqs vind je niet alleen een ruime keuze, maar ook steeds de nieuwste modellen, zo vind jij vast een leuke nieuwe reiskoffer van Samsonite die helemaal bij jou past. Heb je dus interesse in de nieuwste collectie reiskoffers van Samsonite? Kom dan zeker een kijkje nemen in het nieuwste assortiment bij Relaqs. 

Nieuwsbrief

Ontvang de laatste trends en tips nu in je mailbox!